Veiligheid

"Teleservice ICT houdt ‘digitale inbrekers’ buiten de deur: een veilig gevoel."

Tegenwoordig kunt u uw bedrijfspand niet meer afsluiten door de deur achter u dicht te trekken. Voor de veiligheid doet u uw deur (digitaal) op slot en schakelt u het alarm in. Wellicht heeft u zelfs een afsluitbaar hek om uw terrein en maakt u gebruik van cameratoezicht en mobiele surveillanten. Anders zijn de inbrekers zo binnen. 

"Teleservice ICT houdt ‘digitale inbrekers’ buiten de deur: een veilig gevoel."

Zo is het ook raadzaam om veilig werken  met ICT te garanderen  en voor de veiligheid van uw ICT de nodige maatregelen te treffen. Doet u dat niet, dan zijn de ‘digitale inbrekers’ zo binnen. ’s Nachts of gewoon overdag als u en uw collega’s nietsvermoedend aan het werk zijn. 

Nu direct ICT hulp nodig?

Voorkom dat hackers uw onderneming platleggen 

Als uw bedrijfsnetwerk geen beveiligde verbinding heeft, kunnen hackers toegang krijgen tot uw bedrijfscomputers, bedrijfsinformatie en klant- en personeelsgegevens. Zij verdienen hun geld met het stelen en doorspelen van deze informatie. Denk bijvoorbeeld aan contracten en productinformatie of aan creditcardgegevens en wachtwoorden van klanten en zakenrelaties. In het ergste geval kunnen zij zelfs uw onderneming platleggen. 

Wist u trouwens dat de overheid het als wanbeleid ziet als de veiligheid van uw ICT niet op orde is. U wordt daar als ondernemer dan persoonlijk voor aansprakelijk gesteld.

Wat kunt u doen aan de veiligheid van uw ICT?

Of het nu om het veiligstellen van gevoelige informatie gaat, veilig kunnen thuiswerken of weten wat de juiste software is die uw bedrijf nodig heeft, ICT is een productie afdeling van het bedrijf geworden. 

Er zijn inmiddels een hoop mogelijkheden als het om de veiligheid van uw bedrijf gaat. Van multi factor authenticatie op elk apparaat tot security audits op vaste basis in een afdeling.  

Door de grote berg aan opties kunt  u ons inschakelen als u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag verder. Van advies tot de assistentie en support die bij elke IT afdeling komt kijken. 

Teleservice ICT zorgt dat uw netwerk veilig, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar is

Bij Teleservice ICT zorgen wij dat uw netwerk veilig is. Dit doen wij voor mkb bedrijven. Wij letten erop dat uw routers en modems regelmatig updates krijgen. Ook apparaten die gebruikmaken van het netwerk zoals uw computers, tablets, telefoons en printers krijgen een update zodra er nieuwe software beschikbaar is. Daarnaast zien wij er op toe dat hardware-fabrikanten hun apparatuur met terugwerkende kracht updaten. Virusscans, firewalls en real time web content filtering…we doen er alles aan om uw ICT-omgeving veilig, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar te houden. 

Test zelf uw eigen veiligheid

U kunt snel zelf uw veiligheid testen. Dit is mogelijk in samenwerking tussen TeleserviceICT en Threatstone. Druk op onderstaande knop en geef uw kantoor (IP) adres op, of het adres van uw website. Vervolgens wordt door ons een automatisch onderzoek gedaan naar uw veiligheid. Uw kantoor infrastructuur of website wordt getest met alle bekende mogelijkheden om in te breken. U ontvangt een bericht hoe het er met uw veiligheid voorstaat. Via deze film kunt u kijken hoe het werkt.

 

Doe de scan