Telefonie

"Teleservice ICT pakt ook de vaste en mobiele telefonie graag voor u op."

"Teleservice ICT pakt ook de vaste en mobiele telefonie graag voor u op."

Twijfelt u of uw huidige telefonie-oplossing nog wel aansluit bij uw eisen en wensen? Of bent u benieuwd of u uw telefonie slimmer of goedkoper kunt regelen? Dan pakken wij dat bij Teleservice graag voor u op. Wij kunnen u alles vertellen over vaste telefonie, de integratie van vast en mobiel en mobiele telefonie. En wat de mogelijkheden en kosten daarvan zijn. 

Vaste telefonie is vaak interessant als uw werknemers niet mobiel zijn

Een vaste telefoonaansluiting kan nog steeds dé oplossing zijn voor uw bedrijf als uw medewerkers honkvast zijn. Zij bellen dan vanachter hun bureau via een analoge telefoonlijn, die gekoppeld is aan een moderne telefooncentrale. Dit is nog steeds de goedkoopste manier van bellen. 

Vaste telefonie

Vaste telefonie

Met vast-mobiel integratie kiest u voor complete bereikbaarheid 

Bij het integreren van uw vaste en mobiele telefonie koppelen wij het Voice over IP-platform van Teleservice aan het mobiele netwerk van Teleservice. Daarbij maken we gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. 

Het mooie is dat u zowel uw vaste als mobiele telefoonnummers kunt behouden. Meestal kunnen wij uw bestaande telefooncentrale uitbreiden of u heel voordelig overzetten naar een Cloud-oplossing. Met de combinatie van vaste en mobiele telefonie kiest u voor een complete bereikbaarheidsoplossing. 

Mobiele telefonie: iedereen bereikbaar, bereikbaar voor iedereen

Bij Mobiele telefonie ontzorgen wij u volledig. Wij leveren onafhankelijk advies op maat en beheren uw mobiele telefonie-omgeving. Daaronder valt het verlengen (met nummerbehoud) van bestaande contracten en het monitoren van facturen. Met de introductie van Teleservice Mobile is het standaard mogelijk om twee mobiele nummers en een vast nummer te gebruiken op één simkaart.  

Interesse in onze telefonie-oplossingen? Bel 088-8330000!

Nu direct ICT hulp nodig?