Cloud oplossingen

"In de wolken met de Cloud oplossingen van Teleservice ICT."

Als u zich afvraagt of Cloud iets voor u is, aarzel dan niet en praat erover met Teleservice ICT. De mogelijkheden zijn ongekend. ‘The sky is the limit’. Wij verzorgen Cloud in al zijn facetten. Dagelijks, 24*7*365 dagen per jaar, zorgen wij voor onze klanten dat hun (Cloud) werkplekken en (Cloud) servers beschikbaar zijn. We doen dat o.a. op basis van Microsoft Azure en vanuit 2 datacenters in Nederland: Haarlem en Utrecht.  

Cloud betekent geen zorgen meer over bedrijfscontinuïteit, veiligheid en beheer 

Voor u als bedrijf heeft Cloud vele voordelen. Om te beginnen scheelt het een hoop zorgen voor zaken die u anders zelf moet regelen. Het beheer, de veiligheid tegen de snel groeiende cybercriminaliteit, uw bedrijfscontinuïteit met standaard inclusieve diensten als back-up en uitwijk. Uw ICT wordt een nutsvoorziening met dezelfde vanzelfsprekendheid als elektriciteit en water.

Met Cloud kunt u makkelijk werkplekken op- en afschalen 

Naast het gemak is Cloud kostenefficiënt. De prijs per werkplek per maand ligt lager dan wanneer u zelf alles regelt. U betaalt voor gebruik en schaalt makkelijk op en af. Met andere woorden, wilt u tijdelijk extra servercapaciteit of werkplekken dan is dit in een mum van tijd geregeld. En net zo makkelijk als opschalen kunt u de werkplekken weer inactief stellen. 

Kijk voor meer informatie over Cloud op cloudoplossingen.net  

Over Cloud valt veel te zeggen. Wij hebben daarom voor u een aparte site (www.cloudoplossingen.net) ontwikkeld, waar u veel additionele informatie kunt vinden.

Via ons eigen rekencentrum bieden wij u:

  • Cloud werkplekken,
  • Dedicaded cloud servers,
  • Hybride (gemengde) oplossingen,
  • Fall back en uitwijk.