Iedereen heeft vandaag de dag met informatie technologie te maken. Of u nu ondernemer bent of particulier. En de ontwikkelingen in ICT blijven elkaar razendsnel opvolgen. Uw huidige mobieltje is veel krachtiger, sneller en voordeliger dan de grote computers van 25 jaar geleden. Niemand kan ook meer om ICT heen. Als u echt verwarring wilt zaaien in uw bedrijf of gezin, schakel dan internet eens uit. Waarschijnlijk staan de medewerkers en gezinsleden binnen een paar minuten in vertwijfeling bij elkaar omdat ze geen verbinding meer hebben.

Teleservice ICT verhoogt de productiviteit van uw bedrijf

ICT is tegenwoordig geen kostenpost meer, maar een productiefactor. Wij durven de stelling aan dat ICT op uw personeel na de meest bepalende en meest belangrijke factor in uw bedrijf is. Kortom, ICT maakt het verschil tussen winst of verlies. Tussen het wel of niet nakomen van uw beloften aan uw klanten. Tussen thuis eten of overwerken. Bij Teleservice ICT zorgen wij dat u uw ICT perfect voor elkaar heeft. 

Onze doelstelling is om ICT optimaal voor u te laten werken

Onze doelstelling is om te zorgen dat uw onderneming optimaal werkt. Wij willen uw onderneming zodanig van ICT hulpmiddelen voorzien dat u de concurrentie aankunt, probleemloos kunt doorgroeien, uw omzet en winst kunt vergroten en uw dromen kunt waarmaken. Kortom, onze doelstelling is dat u uw doelstellingen kunt realiseren.

ICT is een productiefactor. Teleservice ICT zorgt voor de WOW-factor

Teleservice ICT gaat door waar andere ICT-ondernemingen stoppen. Dat is onze unieke kracht. Wij zijn uw externe ICT manager, CIO en ICT afdeling en daarmee een belangrijke supporter van uw bedrijf. Probeert u ons maar eens.

Dankzij het (proactieve) beheer van Teleservice ICT kunt u lekker blijven werken

U moet als organisatie kunnen vertrouwen op uw ICT infrastructuur. Verstoringen kosten geld en ergernis. En laten we eerlijk zijn, zonder uw computers of mobielen staat de wereld tegenwoordig bijna stil. Er is een duidelijk verschil it en ict, dat wat werkt en dat wat niet werkt.

Of u nu in de Cloud werkt of nog servers op eigen locatie heeft, een stuk (proactief) beheer is noodzakelijk om te kunnen blijven werken. Bij Teleservice ICT adviseren en verzorgen wij niet alleen uw ICT infrastructuur. Wij verzorgen ook het beheer, de veiligheid en de continuïteit hiervan. Net zoals u van uw eigen ICT afdeling mag en moet verwachten.

Nu direct ICT hulp nodig?