Office 365

"Office 365 maakt het werk op kantoor veel productiever en efficiënter."

Productiviteit en efficiëntie staan bij het moderne ondernemerschap voorop. En zo’n beetje iedere ondernemer gebruikt voor de basis van zijn onderneming de Office producten van Microsoft. Word, Excel en natuurlijk het alom bekende Outlook. Microsoft heeft onderkend dat het de ondernemer van vandaag te doen is om efficiëntie en flexibiliteit en biedt met Office 365 suite een complete reeks producten om de ondernemer te ondersteunen.

Met Office 365 kunt u 365 dagen per jaar zaken doen

De Office suite met de bekende programma’s Word, Excel, Outlook en PowerPoint zijn al geruime tijd opgenomen in Office 365. Binnen de suite kunt u dit zowel online als op uw PC gebruiken. Uw mail wordt afgehandeld via Exchange online. Daarmee heeft u overal en altijd, op ieder apparaat toegang tot uw mail. Bestanden kunt u opslaan in OneDrive en communicatie tussen uzelf, uw medewerkers of anderen wordt via Skype For business afgehandeld. Met teams en SharePoint online kunt u een nieuwe, meer efficiënte manier van werken bereiken. En natuurlijk is Office 365 te combineren met onze Cloud werkplekken. 

Teleservice ICT helpt u graag met adviseren en installeren

Al die mogelijkheden vragen natuurlijk om een degelijk advies. Zowel over de producten als over de licenties en licentie samenstellingen. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan helpen wij u bij Teleservice ICT graag met het installeren van de Microsoft Office producten in uw bedrijf. Zo bieden wij:

  • Advies inrichting O365
  • Migratie naar O365
  • SharePoint en Teams implementaties
  • Inrichting OneDrive
  • Begeleiding bij de invoering

Benieuwd wat Office 365 voor uw bedrijf kan betekenen, of hoe Office 365 past in de totale ICT architectuur? Neem dan hier contact met ons op.